Kinderopvangtoeslag

Juridische hulp bij kinderopvangtoeslag

De toeslagenaffaire in Nederland heeft diepe sporen achtergelaten in het leven van duizenden gezinnen. De Belastingdienst heeft, in een poging om fraude met kinderopvangtoeslag te bestrijden, ouders onterecht als fraudeurs bestempeld. Dit leidde tot het stopzetten van toeslagen, torenhoge terugvorderingen en enorme financiële problemen voor de getroffen gezinnen.

Herstelregeling kinderopvangtoeslag

Veel ouders zijn jarenlang niet geloofd, niet gehoord en afgewezen. Eindelijk is de Nederlandse overheid begonnen met het compenseren van ouders die gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire.

Helaas gaat er nog steeds veel mis bij de beoordeling of en voor welk bedrag ouders gedupeerd zijn. Voor slachtoffers is het daarom belangrijk om goede juridische hulp in te schakelen.

Gratis advocaat toeslagenaffaire

Een onderdeel van het compensatieprogramma van de Nederlandse overheid is het verlenen van betere toegang tot juridische hulp voor de gedupeerde ouders. U ontvangt gratis rechtsbijstand, zodat een advocaat u kunt helpen bij uw procedure tegen de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT).

Bij Ratio Advocatuur zien we de bijstand die we u bieden echt als een samenwerking: u heeft de feiten, wij hebben de juridische kennis.

Advocaat toeslagenaffaire in Rotterdam

Veel ouders hebben grotere problemen dan de Belastingdienst erkent. Bent u gedupeerde in de toeslagenaffaire en wilt u juridische bijstand? We staan u onder andere bij met:

Juridisch advies bij toeslagenaffaire

Bijstand van een advocaat is zoveel meer dan goede juridische begeleiding. Ook persoonlijke ondersteuning vinden wij belangrijk. We zullen uw zaak daarom altijd behandelen met oog voor de mens en staan u met veel zorg bij tijdens het proces.

Bel ons op 010-7009786 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Pauline Ros

Pauline Ros heeft zich gespecialiseerd in het bestuursrecht


Zij is altijd werkzaam geweest op het rechtsgebied Sociale Voorzieningen en Sociale Verzekeringen. Daarnaast is zij zich gaan focussen op de kinderopvangtoeslagaffaire en overige besluiten van de overheid. Pauline heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Sociale voorzieningen en Strafrecht.

Uiteraard behaalt Pauline de benodigde opleidingspunten op ieder geregistreerd gebied.

Pauline Ros is bereikbaar op 06 – 30212 491.