Over ons

Over ons

Ratio Advocatuur staat u bij met advies
U kunt bij ons terecht voor advies over uw rechtsprobleem. Samen met onze advocaten zal een plan van aanpak worden gemaakt over de mogelijkheden van uw zaak. Op deze manier kan vaak tot een oplossing worden gekomen, zonder hiervoor naar de rechtbank te moeten.

En met een juridische procedure bij de rechtbank
In het geval uw zaak niet buiten de rechtbank om kan worden opgelost, staan onze advocaten u ook bij tijdens een procedure bij de rechtbank. Onze advocaten hebben jarenlange proceservaring. Wij zorgen ervoor dat uw zaak vooraf duidelijk is voor u, voor ons en voor de rechter. Dit doen wij door onze processtukken zo volledig mogelijk in te dienen. Dit betekent dat de gronden zijn aangevoerd, een verweer is weerlegd en dat de bewijsstukken zijn meegestuurd.

De visie van Ratio Advocatuur is juridische rechtsbijstand van hoge kwaliteit
Onze advocaten houden hun kennis hoog. Dit doen ze door regelmatig cursussen te volgen op hun rechtsgebieden. Daarnaast is het bijhouden van recente jurisprudentie een belangrijk onderdeel in hun werkzaamheden. Het doel van onze advocaten is om het gewenste eindresultaat te bereiken voor hun cliënten.

Onze advocaten

Maurits Visser

Maurits Visser heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en vastgoedrecht

Nadat Maurits was beëdigd tot advocaat heeft hij zich verder gespecialiseerd in het arbeidsrecht en huurrecht. Maurits heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: arbeidsrecht, huurrecht en strafrecht.

Uiteraard behaalt Maurits de benodigde opleidingspunten op ieder geregistreerd gebied.

Maurits Visser biedt u een volledig advies over uw zaak
Doordat Maurits meerdere rechtsgebieden in het verleden heeft bestudeerd, kan hij zijn cliënten voorzien van kwalitatief hoogstaande en brede juridische dienstverlening. Om de juridische dienstverlening hoogstaand te houden vindt Maurits het van groots belang om altijd op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen. Inhoudelijke bijscholingen en het volgen van ontwikkelingen op juridisch vlak maken deel uit van de dagelijkse praktijk van Maurits. Hiermee garandeert Maurits een vaststaand hoog niveau van de gespecialiseerde dienstverlening op de aangegeven rechtsgebieden.

Hij behandelt iedere zaak met de persoonlijke benadering die iedere cliënt verdient
Maurits onderscheidt zich door zijn goede communicatie- en inlevingsvermogen. Daarnaast beschikt hij over de juiste onderhandelvaardigheden om voor u het hoogst haalbare resultaat te bereiken.

Maurits Visser is bereikbaar via m.visser@ratio-advocatuur.nl of op 06 – 25 00 5791.
Maurits Visser is zowel doordeweeks als in het weekend telefonisch bereikbaar. Als hij op het moment dat u belt niet beschikbaar is om u te woord te staan, kunt u een voicemail inspreken. Heeft uw zaak spoed? Spreek dit dan ook in.

Pauline Ros

Pauline Ros heeft zich gespecialiseerd in het bestuursrecht

Zij is altijd werkzaam geweest op het rechtsgebied Sociale Voorzieningen en Sociale Verzekeringen. Daarnaast is zij zich gaan focussen op de kinderopvangtoeslagaffaire en overige besluiten van de overheid. Pauline heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Sociale voorzieningen en Strafrecht.

Uiteraard behaalt Pauline de benodigde opleidingspunten op ieder geregistreerd gebied.

Pauline Ros biedt u een zorgvuldige en overzichtelijke behandeling van uw zaak
Voor veel cliënten is het recht en de gronden onoverzichtelijk geworden. Pauline Ros helpt u om het overzicht terug te krijgen in uw zaak. Samen met haar cliënten kijkt zij per zaak welke bewijsstukken aangeleverd moeten worden. Hiervoor kan zij bijvoorbeeld een tijdlijn met u opstellen, gericht om bepaalde stukken vragen of aan de hand van het dossier de motivering in een processtuk aanvoeren.

Zij behandelt iedere zaak vanuit haar deskundigheid
Pauline onderscheidt zich door haar deskundigheid. Zij heeft zich vanaf haar opleiding op de Erasmus Universiteit gericht op het bestuursrecht. Hierdoor heeft zij veel ervaring over bezwaar, beroep en hoger beroep. Zij kan u met haar deskundigheid verder helpen in de warboel van het recht.

Pauline Ros is bereikbaar via p.ros@ratio-advocatuur.nl of op 06 – 30212 491.
Pauline Ros is zowel doordeweeks als in het weekend telefonisch bereikbaar. Als zij op het moment dat u belt niet beschikbaar is om u te woord te staan, kunt u een voicemail inspreken. Heeft uw zaak spoed? Spreek dit dan ook in.