Ons kantoor

Ratio Advocatuur werkt met korte lijnen
Wij zijn een gespecialiseerd advocatenkantoor. De advocaten zijn toegankelijk en meedenkend. U komt direct in contact met mr. Maurits Visser en mr. Pauline Ros, zonder tussenpersonen.

Ratio Advocatuur staat u bij met advies
U kunt bij ons terecht voor advies over uw rechtsprobleem. Samen met onze advocaten zal een plan van aanpak worden gemaakt over de mogelijkheden van uw zaak. Op deze manier kan vaak tot een oplossing worden gekomen, zonder hiervoor naar de rechtbank te moeten.

En met een juridische procedure bij de rechtbank
In het geval uw zaak niet buiten de rechtbank om kan worden opgelost, staan onze advocaten u ook bij tijdens een procedure bij de rechtbank. Onze advocaten hebben jarenlange proceservaring. Wij zorgen ervoor dat uw zaak vooraf duidelijk is voor u, voor ons en voor de rechter. Dit doen wij door onze processtukken zo volledig mogelijk in te dienen. Dit betekent dat de gronden zijn aangevoerd, een verweer is weerlegd en dat de bewijsstukken zijn meegestuurd.

De visie van Ratio Advocatuur is juridische rechtsbijstand van hoge kwaliteit
Onze advocaten houden hun kennis hoog. Dit doen ze door regelmatig cursussen te volgen op hun rechtsgebieden. Daarnaast is het bijhouden van recente jurisprudentie een belangrijk onderdeel in hun werkzaamheden. Het doel van onze advocaten is om het gewenste eindresultaat te bereiken voor hun cliƫnten.