Kinderopvangtoeslag

De toeslagenaffaire in Nederland heeft diepe sporen achtergelaten in het leven van duizenden gezinnen. De Belastingdienst heeft, in een poging om fraude met kinderopvangtoeslag te bestrijden, ouders onterecht als fraudeurs bestempeld. Dit leidde tot het stopzetten van toeslagen, torenhoge terugvorderingen en enorme financiële problemen voor de getroffen gezinnen.

Herstelregeling kinderopvangtoeslag

Veel ouders zijn jarenlang niet geloofd, niet gehoord en afgewezen. Eindelijk is de Nederlandse overheid begonnen met het compenseren van ouders die gedupeerd zijn door de toeslagenaffaire.

Helaas gaat er nog steeds veel mis bij de beoordeling of en voor welk bedrag ouders gedupeerd zijn. Voor slachtoffers is het daarom belangrijk om goede juridische hulp in te schakelen.

Gratis advocaat toeslagenaffaire

Een onderdeel van het compensatieprogramma van de Nederlandse overheid is het verlenen van betere toegang tot juridische hulp voor de gedupeerde ouders. U ontvangt gratis rechtsbijstand, zodat een advocaat u kunt helpen bij uw procedure tegen de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT).

Bij Ratio Advocatuur zien we de bijstand die we u bieden echt als een samenwerking: u heeft de feiten, wij hebben de juridische kennis.

Advocaat toeslagenaffaire in Rotterdam

Veel ouders hebben grotere problemen dan de Belastingdienst erkent. Bent u gedupeerde in de toeslagenaffaire en wilt u juridische bijstand? We staan u onder andere bij met:

  • Bezwaar tegen het besluit op de lichte toets;
  • Het oudergesprek;
  • Het indienen zienswijze op een voornemen;
  • De aanvraag van de integrale beoordeling;
  • Uw procedure bij de Commissie Werkelijke Schade;
  • Brede ondersteuning door gemeente.

Juridisch advies bij toeslagenaffaire

Bijstand van een advocaat is zoveel meer dan goede juridische begeleiding. Ook persoonlijke ondersteuning vinden wij belangrijk. We zullen uw zaak daarom altijd behandelen met oog voor de mens en staan u met veel zorg bij tijdens het proces.

Bel ons op 010-7009786 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur contact met u op.

Pauline onderscheidt zich door haar deskundigheid. Zij heeft zich vanaf haar opleiding op de Erasmus Universiteit gericht op het bestuursrecht. Hierdoor heeft zij veel ervaring over bezwaar, beroep en hoger beroep. Zij kan u met haar deskundigheid verder helpen in de warboel van het recht.

Juridische hulp nodig? Bel 010-7009786 of vul ons online contactformulier in om een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult. Wij helpen u graag.

Pauline Ros